Divoká burger party
1kg kýty z divočáka bez kosti, 3ks vejce, strouhanka, pepř, sůl, majoránka, 1ks větší cibule, 4 stroužky česneku, máslo, olej
Maso dobře omyjeme a nakrájíme na malé kousky (odblaníme, pokud je to nutné). Sekáčkem na maso nebo pomocí mlýnku maso nameleme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Oloupeme i česnek a rovněž nakrájíme na malé kousky. V pánvičce rozehřejeme lžíci másla a cibuli a česnek osmahneme do zlatova. V míse promícháme maso s vejci, přidáme osmaženou cibuli s česnekem, ochutíme solí, majoránkou a pepřem a přidáme trochu strouhanky (nemusí být mnoho). Tvoříme malé karbanátky. V pánvi si rozehřejeme olej a burgery postupně pečeme na mírném ohni. Doporučuji spíše slabší plátky a déle, aby maso bylo propečené. Čerstvé je to vynikající a pro nadcházející grilovací sezonu je to skvělý TIP!